Sentro de Butikas Malha

Un artíkolo de la Vikipedya, la ansiklopedya líbera

El Sentro de Butikas Malha, konosido komo Kenyon Malha (קניון מלחה‎) en ivrit, i en vezes komo Kenyon Yerushalayim (קניון ירושלים‎), es un sentro de butikas interiores en la maále de Malha, ubikada enel sud-oeste de la sivdad, en Yerushalayim. La frágua, ke aperturó las sus puertas enel anyo 1993, tiene ma de 260 butikas en tres niveles, kon un area de merkar en total de de 37000 m² i 3000 m² de espasio para burós. Es uno de los syete sentros de butikas disenyados i fraguados por David Azrieli i pertenese al Azrieli Mall Group.

El Sentro de Butikas Malha.

El sentro komersial tyene butikas internasionales komo Toys "R" Us, Office Depot, Zara i Superpharm, ansina komo magazenes israelis komo Mega, H&O, Hamashbir, Steimatzky i un sinema multiplex del Globus Group. El sentro endemas tyene un buró de posta, una betaknéset, areas para djuegos de kreaturas, i una feria de komida kon restorantes ke ofresen desde pizza (Pizza Hut), poyo enfritado (KFC) i amburguesas (Burger King, Burger Ranch) asta komida gourmet i kavé.

La frágua esta serka de la fin de la Otopista Ekspresa Begin i endemas serka de la estasion de Trénos de Malha i la terminal de otobuses de Egged. Esta konektada al estadio Teddy Kollek por un puente pedestre.

El sentro komersial esta serrado en Shabbat.